Українцям хочуть дозволити спілкуватися з держорганами через месенджери

1301 0
Також через чати можна буде контролювати якість ведення діалогу.
ілюстративне фото: sud.ua

ілюстративне фото: sud.ua

Кабмін планує запустити можливість спілкування з державними органами через месенджери. Про це на своїй сторінці у Фейсбуку повідомив міністр Кабміну Дмитро Дубілет.

Водночас в уряді запускають пілотний проєкт, який дозволить держслужбовцям відповідати на запити громадян у месенджерах з віддалених робочих місць. За словами Дмитра Дубілета, можливість спілкування через месенджери здешевить вартість одного контакту для бюджету та дозволить обслуговувати громадян якісніше.

«Це дозволить організовувати робочі місця для держслужбовців не тільки в Києві, а й в регіонах. Причому ми хочемо зробити акцент на ті регіони, де найскладніше знайти роботу. Наприклад, це буде один з варіантів працевлаштування для тих держслужбовців, які потрапили під нашу масову оптимізацію», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: Без черг та в зручний час. 7 електронних сервісів, які полегшать львів'янам життя

Також через чати можна буде контролювати якість ведення діалогу, зокрема відстежувати випадки неякісних консультацій. Це, як вважає міністр, дозволить побудувати правильну фінансову і нефінансову мотивацію для співробітників.

За словами Дубілета, днями запустили перші чат-консультації для Міністерства соцполітики. Найближчими місяцями у Кабміні хочуть охопити всі основні напрямки.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!