Вакарчук більше не є головою «Голосу»

3057 0
Його місія в політиці – «політичне провайдерство».
Фото: Liga.net

Фото: Liga.net

Співак на народний депутат Святослав Вакарчук більше не є головою партії «Голос». Про це він сам написав на своїй сторінці у Фейсбук.

За його словами, на з’їзді партії новою головою партії обрали Кіру Рудик.

У своєму відеозверненні на фоні інших членів партії «Голос» Святослав Вакарчук підкреслив, що  влада під виглядом нових облич насправді протягує старі. «Голос», у свою чергу, приводить до лідерських позицій і в партії, і в парламенті нових професійних людей.

Він назвав Кіру Рудик найкращим управлінцем «з нашої команди». Святослав Вакарчук також додав, що його місія в політиці – «політичне провайдерство». І він, як лідер, буде продовжувати розбудову партії. 

Кіра Рудик – перша заступниця голови Комітету Верховної Ради України з питань цифрової трансформації.

Навчалась у Києво-Могилянській академії. Вісім місяців пропрацювала в США, повернулася до України, займалась організацією процесів, менеджментом та аутстафінгом (пошуком команд для стартапів), згодом увійшла до команди «Ring».

Працює на посту головної операційної директорки. У лютому 2018 року сприяла тому, щоб компанію купив Amazon.

12 грудня 2019 року Рудик стала співголовою Міжфракційного об'єднання «Гуманна країна», створеного за ініціативи UAnimals для популяризації гуманістичних цінностей та захисту тварин від жорстокості.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!