Варшава та Краків більше не можуть приймати біженців з України

2923 0
Від початку вторгнення Росії в Україну два польські міста вже прийняли максимально можливу кількість біженців.
Фото: inpoland.net.pl

Фото: inpoland.net.pl

Польські міста Варшава та Краків більше не можуть приймати біженців з України. За два тижні від початку російського вторгнення в Україну ці міста вже надали прихисток максимальній кількості українців. Про це повідомили у Держприкордонслужбі.

Читайте також: Чехія затвердила права для українських біженців, які втекли з-під обстрілів

«Варшава та Краків більше не можуть прийняти біженців. За два тижні до Кракова приїхало близько 80-100 тисяч українців. Варшава вже прийняла 200 000 біженців з України, але не в змозі прийняти більше», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що міський голова Львова Андрій Садовий заявляв, що місто опинилося на межі своїх можливостей щодо прийому нових переселенців та потребує допомоги міжнародних організацій. З його слів, Львів прийняв 200 тисяч людей, щоб прогодувати усіх, щодня потрібно близько одного мільйона доларів. Він також пояснив, що робитиме місто, щоб приймати тих, хто рятується від війни, та як повертатиме до роботи підприємців. 

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!