Вартість проїзду в маршрутках Львова може зрости до 7 гривень

7349 2
Конкретної дати підвищення тарифу ще немає.
фото: portal.lviv.uа

фото: portal.lviv.uа

Вартість проїзду у львівських маршрутках може зрости до 7-7,5 гривень. Про це в розмовній студії «Правди. Наживо» розповів депутат ЛМР, член транспортної комісії Мирослав Данилків, - повідомляє Вголос.

«Ми мали зустріч у міській раді. Були приватні перевізники, представники влади та громадських організацій, і обговорювали питання щодо підняття ціни до 7-7,5 гривень. Наразі не йшлось про те, що це зроблять до якогось числа, але пропозиція збільшити ціну була», – говорить він.

Основною причиною подорожчання є зростання цін на пальне. За словами Данилківа, зараз у тарифі частка вартості пального становить 65%, проте максимум це має бути 30-35%.

Раніше заступник міського голови з питань ЖКГ Сергій Бабак повідомив, що зростання вартості проїзду в маршрутках Львова можна очікувати вже після конкурсу перевізників, який мають оголосити в кінці квітня або на початку травня.

Нагадаємо, що з 16 квітня у Львові подорожчав проїзд в електротранспорті до 5 гривень.


Читайте також:
18 Квітня, 2018 13:52
сканер Запустили "тему", щоб кріпаки звикали. щоб на слуху було. На осінь--100% піднімуть!
18 Квітня, 2018 12:45
ЛІНА "пропозиція збільшити ціну була" А пропозиції хоча б відмити ті маршрутки ,"кінець кінцем не свиней перевозити !!!" не було ???
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!