Вболівальників знову впускатимуть на футбольні матчі

2553 0
Трибуни можуть бути заповнені лише на 25%.
Фото: Reuters

Фото: Reuters

Міністр охорони здоров’я Максим Степанов погодив допуск у тестовому режимі глядачів на матчі плей-оф УПЛ за путівку в другий кваліфікаційний раунд Ліги Європи, які відбудуться 25 і 29 липня. Про це повідомив президент Федерації футболу України Андрій Павелко.

Читайте також: У Львові дозволили проводити масові заходи. Умови

За його словами, трибуни стадіонів, де відбуватимуться матчі, будуть заповнені на 25%. Окрім дотримання дистанції глядачі та учасники поєдинків будуть зобов’язані дотримуватись карантинного режиму.

«За умови сприятливої епідемічної ситуації в серпні МОЗ розгляне можливість допуску на сектори стадіонів вже 50% глядачів від загальної кількості наявних місць на стадіоні. Повернення вболівальників на трибуни – пріоритетна ціль Української асоціації футболу в нинішніх непростих для всіх нас умовах», – повідомив Андрій Павелко.

Читайте також: ФК «Карпати» виключили зі змагань Прем'єр-ліги

Зазначимо, що МОЗ сьогодні оновило правила адаптивного карантину. Сам карантин продовжили до 31 серпня.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!