Велосипедистів Львова закликають долучитися до Всеукраїнського велодня

2699 1
Велопробіг стартує на площі перед Оперним театром.
фото: соцмережі

фото: соцмережі

У неділю, 20 травня о 10:00 у Львові відбудеться велопробіг на честь Всеукраїнського Велодня. Про це йдеться в інформації у прес-релізі організаторів.

Загальна довжина шляху становить 20 км. Веломаршрут пролягатиме через проспект Свободи, вул. Городоцьку, вул. Кульпарківську, вул. Наукова, вул. Хуторівку, проспект Червоної калини, вул. Стуса, вул. Шота Руставеллі, вул. Івана Франка та вул. Князя Романа.

Перед заїздом учасникам необхідно зареєструватися та отримати наліпку на велосипед із порядковим номером. На фініші заїзду серед зареєстрованих учасників розіграють призи від партнерів та спонсорів велопробігу.

Читайте також: Фото дня: на вулиці Угорській у Львові облаштували велодоріжку

На старті працюватимуть веломайстерні, де усі охочі зможуть провести безкоштовну діагностику велосипеда, підкачати колеса, перевірити гальма та передачі.


Читайте також:
19 Травня, 2018 13:37
Мирослава Для любителів велосипедного спорту та активного способу життя пропонуємо вибір спортивного одягу та взуття від інтернет-магазину obvalcen.ua Обирайте якісні речі з Англії, користуйтеся акціонними пропозиціями (obvalcen.ua/obuv-dlya-velosporta/) та отримуйте від спорту задоволення!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!