Великі автобуси до Брюховичів курсуватимуть за окремим номером 8а

2737 0
Тимчасові договори укладуть 28 січня.
Фото: Зручне місто

Фото: Зручне місто

Управління транспорту підпише тимчасові договори на маршрути №8а, №36а та 49. Відповідне рішення прийняли під час засідання виконавчого комітету ЛМР сьогодні, 25 січня.

Читайте також: На маршрут №19 у Львові збільшать кількість автобусів

Усі маршрути обслуговує комунальне АТП-1. Зокрема, два автобуси великого класу 8а курсують разом із автобусами №8 від площі Зернової до Брюховичів. Експрес-маршрут №36а курсує Винниками, а №49 – нещодавно відновили від приміського вокзалу до Рудного, що їздить вулицею Шевченка.

Тимчасові договори на ці три маршрути укладуть 28 січня терміном на три місяці або до моменту укладання постійних договорів.

Читайте також: Як курсують маршрутки у Львові. Розклади руху. Інфографіка

Нагадаємо, сьогодні виконком ЛМР погодив подорожчання проїзду в автобусах до 7 гривень. Водночас усі приватні перевізники знову почнуть возити пенсіонерів та людей з інвалідністю ІІІ групи безкоштовно.

Вікторія Ейсмунт

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!