Великі автобуси поки що не виїхали на маршрут №28 до Рудного

3546 0
Для цього потрібне погодження від обласного управління транспорту.
Фото: Христина Процак / Facebook

Фото: Христина Процак / Facebook

Сьогодні, 22 грудня, на маршрут №28, що сполучає вулицю Варшавську та Рудно, мали виїхати великі автобуси. Але поки що їх запуск відкладається, повідомляє Львівське комунальне АТП-1, що обслуговує маршрут.

Причина затримки – незначні зміни в маршруті, що частково пролягає територією області, тому потрібне погодження від обласного управління транспорту і органів місцевого самоврядування селища Рудно.

Нагадаємо, на маршрут мають вийти 18 великих – 12-метрових – автобусів. Маршрут пролягає від вулиці Варшавської через Зимну воду до Народного дому в Рудному.

Читайте також: Комунальне АТП-1 збудує у Львові другу базу для автобусів

Також у Рудному працюватиме шатл-бас із одним автобусом середньої місткості та пересадковим квитком, що курсуватиме від Старого Рудного по вулицях Огієнка, Грушевського та кільцевій до Народного дому, де пасажири зможуть пересісти на автобус №28. Для запуску шатл-баса АТП №1 очікує на погодження органів місцевого самоврядування Рудного.

Точну дату запуску великих автобусів на маршрут №28 та штал-баса повідомлять додатково.

Загалом АТП-1 вже запустило великі автобуси до ВинниківБрюховичів та Рясного. Також великі на автобуси планують замінити середні, що курсують на маршрутах №40№45 та №50.

До кінця року комунальне АТП-1 має отримати 50 автобусів «Електрон» та 100 автобусів МАЗ. Вартість одного автобуса «Електрон» становить 147 тисяч євро. Водночас, один автобус МАЗ коштує 122 тисячі євро. Наступного року для міста придбають ще 100 нових автобусів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!