Львів’ян просять допомогти придбати постільну білизну для немічних

7256 1
У Львові волонтери Геріатричного пансіонату розпочали збір коштів, щоб придбати нову постільну білизну для його мешканців. Небайдужих львів’ян просять допомогти зробити немічним великодній подарунок.
фото: Олександри Чернової

фото: Олександри Чернової

Щосуботи волонтери навідують мешканців Геріатричного пансіонату, що на вулиці Медової Печери, 71. Кожного разу вони привозять солодощі та памперси для немічних. Іноді – одяг, газети тощо. Волонтери помітили, що постільна білизна у декотрих мешканців вже зовсім непридатна. Тому вони поставили за мету – забезпечити білизною мешканців пансіонату, які цього потребують. Проте визнають, що самотужки не справляться і просять допомоги у небайдужих львів’ян.

«Окрім фінансової допомоги, кожен може самостійно придбати постільну білизну і принести її у пансіонат, або ж передати волонтерам», – розповіла Tvoemisto.tv Людмила Ізеницька, яка навідує мешканців Геріатричного пансіонату разом із 12-річною донькою Лєрою.

Нині волонтери хочуть придбати постіль для людей, які не пересуваються самостійно, яких у будинку мешкає 80. Оскільки ще триває процес реєстрації благочинного фонду, то єдиного рахунку, на який можна перевести кошти на допомогу Пансіонату, – немає. Але охочі допомогти можуть контактувати безпосередньо із волонтерами:

Людмила Ізеницька (067 500 72 30);

Анастасія Рибак (097 871 15 51).

По витратах волонтери звітують на сторiнцi Герiатричного пансiонату у Facebook.

Читайте також: У домі покинутих надій. Як доживають віку самотні львів’яни

Нагадаємо, у Львівському Геріатричному пансіонаті волонтери започатковують заняття арт-терапії. Нині вони шукають охочих долучитися до ініціативи. Як розповіла Наталія Вовк Tvoemisto.tv, зараз вони шукають творчих людей, які б могли працювати із цими матеріалами та проводити в геріатричному пансіонаті майстер-класи та арт-сесії 1-2 години на тиждень. Охочі долучитися до ініціативи можуть сконтактувати із ініціаторами арт-занять за телефонами: 0671538709 та 0631949892 (Наталія).

Опублікувала Наталія Середюк

 


Читайте також:
28 Квітня, 2016 10:16
КЗ ЛОР Львівський геріатричний п Шановні львівяни ! Пансіонат повністю забезпечений одягом і постільними речами.Фото виставлене Анастасією Рибак-провокація. Насправді, ця людина охоплена не бажанням допомогти стареньким,а зробити піар своїй діяльності ,ріст особистої кар"єри ,якнайшвидше посісти місце директора.Для цього Анастасія не гребує ніякими брудними методами, подає непрадиві дані в громадські організції та засоби масової інформації. Пансіонат співпрацює із дуже великою кількістю волонтерів, і благодійних організацій і дуже дякує всім за допомогу, але ніхто з них не виставляє у фейсбуці фактів надання допомоги, хоч їх допомога набагато вагоміша. Закликаючи людей до молитви , треба бути людяним і жити з Богом у серці самому в ці останні дні Великоднього посту.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!