Веслувальну базу на Львівщині передадуть в обласну комунальну власність

1436 0
Оперативне управління спортивною базою здійснюватиме комунальний заклад облради «Школа вищої спортивної майстерності».
Фото умовне/Твоє місто

Фото умовне/Твоє місто

Спортивно-веслувальну базу, що розташована у селі Наварія, на Львівщині, передадуть в обласну комунальну власність. Таке рішення підтримали сьогодні, 21 березня.

Джерело: Львівська обласна рада

«Для розвитку водних видів спорту тут планується створити тренувальний центр водних видів спорту для проведення спортивних змагань різного рівня, підготовки членів збірних команд України в Олімпійських, Паралімпійських i Дефлімпійських iгpax, Всесвітніх універсіадах, чемпіонатах світу та Європи», – зазначив заступник голови комісії Ростислав Добош.

Відтепер оперативне  управління спортивною базою здійснюватиме комунальний заклад облради «Школа вищої спортивної майстерності». 

Читайте також: Спортивній школі на Львівщині присвоїли ім'я загиблого воїна

«Разом з тим на базі навчально-тренувальну роботу проводитиме і національна збірна команда України. А у вересні традиційно відбудуться всеукраїнські змагання «ХХІ міжнародна Львівська регата», в якій беруть участь найкращі спортсмени України, а до повномасштабної війни приїздили спортсмени і з інших країн світу»,  – пояснив начальник управління молоді і спорту Львівської ОВА Роман Хім’як.

Додамо, що влітку на Спортивно-веслувальній базі планується проведення 19 заходів обласного рівня з веслування на байдарках та каное, 12 заходів із веслування на човнах «Дракон».

Нагадаємо, що на озері Наварія, що за 5-6 км від Львова, розташована тренувальна база веслувальних шкіл: «Веслярик», ДЮШОР 1, ДЮШОР 3, де всі охочі будь-якого віку займаються веслуванням на байдарках і каное.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!