Ветеран АТО очолив Муніципальну варту Львова

2855 0
До того Богдан Кухарук був керівником муніципалів у Івано-Франківську.
фото kurs.if

фото kurs.if

Керівником муніципальної варти у Львові призначили ветерана АТО Богдана Кухарука, який раніше був керівником муніципалів у Івано-Франківську. Сьогодні, 22 серпня, його офіційно представив працівникам ЛКП заступник міського голови з питань ЖКГ Сергій Бабак, повідомляє прес-служба ЛМР.

«Ми враховували попередній досвід пана Кухарука, його спортивне минуле і те, що він тривалий час займався цим напрямком в Івано-Франківську. Він володіє питаннями у повній мірі, так само бачить, що можна покращити і куди рухатися далі. Робота «Муніципальної варти» має бути на найвищому рівні. Особливу повагу викликає так само те, що ця людина два роки була добровольцем на фронті», — говорить він.

Читайте також: До Дня Незалежності у Львові пройде благодійний захід «Захиснику – Слава!»

Богдан Кухарук народився у Львові, вчився у Львівській політехніці на інженерно-будівельному факультеті та у Дніпродзержинському коледжі фізичного виховання. Раніше він працював у Сихівському центрі туризму та спорту, був радником міського голови Івано-Франківська на громадських засадах, з 2016 року очолював муніципальну варту в Івано-Франківську. У 2014-2016 роках — доброволець-учасник бойових дій (АТО), командир роти у батальйоні «Гарпун», далі — полк «Миротворець» МВС. 26 квітня 2016 року був поранений поблизу Авдієвської промзони. Вихованець «Пласту», учасник куреню сеньйорів Національної скаутської організації України «Орден Залізної Остроги».

Додамо, що керівника муніципальної варти у Львові шукали з травня. З того часу в. о. начальника Муніципальної варти Львова був Юрій Галась.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!