Від коронавірусу помер лікар Львівської обласної інфекційної лікарні

15049 0
Наталія Тімко ще раз нагадує про те, що слід обовязково носити маску, мити руки та уникати святкувань.
фото: фейсбук наталії тімко

фото: фейсбук наталії тімко

Від коронавірусної хвороби помер лікар, завідувач гепатитним відділенням Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні Ігор Мартинюк. Про це повідомила головна епідеміологиня Львівщини Наталія Тімко.

«Друг, колега... був. Плакати не хочеться. Хочеться кричати, коли вірус забирає життя фізично здорової і ще молодої людини. Я жартома називала його «Мафія», бо серйозний хлопець був... Вічна пам‘ять. Співчуття родині», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: Людина-фортеця. У пам'ять про медика-майданівця Василя Савенка

Наталія Тімко ще раз нагадує про те, що слід обовязково носити маску, мити руки та уникати святкувань і компаній, де неможливо дотриматись соціальної дистанції.

В Україні за минулу добу коронавірус лабораторно підтвердили у 9 397 людей. 2 637 пацієнтів за добу одужали, а 138 – померли від ускладнень.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!