На площі Соборній облаштували новий пішохідний перехід. Фото

3456 0
Неподалік нового переходу вже є один, що сполучає площу Соборну з протилежною стороною вулиці Франка.
Фото: Анна Журба

Фото: Анна Журба

На початку вулиці Івана Франка у Львові, від площі Соборної до вул. Пекарської нанесли додаткову розмітку пішохідного переходу. Роботи виконували на замовлення Галицької районної адміністрації, розповів у коментарі Tvoemisto.tv речник ЛКП «Львівавтодор» Олексій Хміль.

«Галицька райадміністрація виконувала рішення, яке раніше прийняли на засіданні міської комісії з безпеки дорожнього руху, оскільки вона там була необхідна»— повідомив Олексій Хміль, посилаючись на керівника відділу «Інститут стійких транспортних систем» ЛКП «Львівавтодор» Ігоря Могилу, який є членом цієї комісії.

Крім цього, дорожню розмітку пішохідного переходу нанесли й на місці, де пролягають трамвайні колії кільця на пл. Соборній.

Читайте також: Півжиття в заторах. Як зробити центр Львова вільним для проїзду

Додамо, що з проханням облаштувати додатковий перехід до вул. Пекарської з площі Соборної до комісії з безпеки руху звернулася Галицька РА. Комісія ухвалила рішення ще торік у грудні в межах реорганізації пішохідного руху на пл. Соборній. Крім цього, тоді ж вирішили змістити зупинку громадського транспорту проти руху на необхідну відстань, продовжити турнікетне огородження на вул. Винниченка, перенести огорожу всередині кривої та демонтувати турнікет перед посадковим майданчиком після кривої.

Вікторія Ейсмунт

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!