На правах реклами

Від сьогодні львів’янам доступний новий сучасний житловий комплекс. Подробиці.

5432 0
Львів’яни можуть придбати житло у новому комплексі від Lev Development.
Фото: прес-служба Lev Development

Фото: прес-служба Lev Development

Сьогодні стартувала реалізація нового сучасного і амбітного житлового комплексу OBRIY2. Новий житловий комплекс має стати не просто продовженням ЖК OBRIY на Малоголосківській, він доповнений новими сучасними рішеннями.

«До «родзинки» OBRIY`ю – панорами на Високий Замок та затишного барбекю-парку – в OBRIY2  додалися нові складові, які роблять житловий комплекс ще більш орієнтованим на інтереси майбутніх мешканців, що обирають сучасні квартири в новобудовах», – кажуть у Lev Development.

Що робить OBRIY2 особливим

Бейбі клаб. У комплексі буде дитяча кімната, де можна залишити свою дитину на кілька годин у досвідчених руках висококваліфікованих педагогів, поки є необхідність вирішити власні справи.

Коворкінг у лоббі будинку. В комплексі передбачено не просто коридор чи хол, а простір для коворкінгу, облаштований для зустрічей – як дружніх, так і ділових. Роботу і атмосферу забезпечуватимуть  безкоштовний Wi fi, музичний фон і м'які меблі.

«Фактично це те, що в західній Європі, називають «лоббі» – зручний простір для зустрічей, переговорів тощо. Такий формат виправдав себе і став нормою для житлових просторів. Мешканцям не потрібно зустрічати гостей на вулиці чи шукати найближче місце для розмов. Саме таку клієнтоорієнтовану житлову нерухомість  ми і створюємо зараз у Львові», – розповідають у компанії Lev Development.

Характеристики комплексу:

Комплекс OBRIY2 розташований на вулиці Малоголосківській (верх проспекту Чорновола), будівництво розраховано на 2 роки, планована здача в експлуатацію – IV квартал 2020 р.

У цокольному рівні передбачено підземний паркінг, а на першому – власне громадські та комерційні приміщення. З другого поверху починається житловий рівень. У будинку передбачено 3 під'їзди. Містобудівні умови та обмеження для замовника будівництва – компанії Lev Development, яка є учасником Західноукраїнської Асоціації Забудовників, затвердили рішенням виконкому ще на початку серпня. Старт продажу квартир – 3 вересня 2018 року.

«Щодо самих квартир, то вони також спроектовані в сучасних, комфортних рішеннях та доцільних площах, які сьогодні цінуються на ринку нерухомості Львова, – повідомили в компанії. – Від 39 до 78 квадратних метрів сучасного планування, з панорамними вікнами та скляними балконами. Фактично весь будинок – від вигляду, планування і до наповнення, створений із пріоритетом мешканця та сучасного розуміння міського життя».

Зарезервувати квартиру чи отримати додаткову консультацію можна на сайті новобудови  та у відділах продажу Лев Девелопмент: м. Львів, вул. Грушевського, 11, (067) 009 00 90.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!