Від сьогодні у Львові 21 школу закрили на карантин. Перелік

4233 0
Управління освіти ЛМР призупиняє навчання у школах через розповсюдження ГРВІ.
фото: Фокус.ua

фото: Фокус.ua

Із метою запобігання зростанню та розповсюдженню захворюваності на простуду та ГРВІ управлінні освіти Львівської міської ради призупинили навчання у 21 школі. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Згідно з повідомленням, із 14 лютого до 19 лютого (включно) навчання призупинено у СЗШ №96.

Із 16 лютого до 20 лютого (включно) на каратнин закрили школи: ССЗШ № 6 ім. В. Чорновола, СЗШ №42, НВК «Школа-ліцей «Оріяна», НВК «Школа-садок «Софія», Львівська гімназія «Євшан», СЗШ №13

Із 19 лютого до 21 лютого (включно) у: НВК «Школа І ст. – гімназія», СЗШ №57 ім. Короля Данила, СЗШ №23, СЗШ №54, НВК «садку-школі «Дзвіночок», СЗШ №47, СЗШ №29, Львівська лінгвістична гімназія, у СЗШ №36.

До 22 лютого (включно) навчання призупинили у СЗШ №20, а до 23 лютого (включно) у: ССЗШ №53, ССЗШ №37, Львівська українська гуманітарна гімназія ім. О. Степанів, СЗШ №77.

Читайте також: Батьки школярів назвали проблеми української освіти. Результати дослідження

Загалом навчання призупинили у 21 закладі загальної середньої освіти.

Нагадаємо, наприкінці минулого тижня  у Львові закрили на карантин 35 шкіл


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!