Від ускладнень Covid-19 померла 64-річна львівська лікарка

5101 0
Вона мала двобічну пневмонію.
Фото: Роман Балук

Фото: Роман Балук

У Львівській обласній інфекційній лікарні померла 64-річна лікарка Ірина Федоришин, в якої підтвердили коронавірус. Про це повідомила заступниця міського голови Львова та керівниця міського штабу з протидії коронавірусу Галина Слічна.

Жінка померла сьогодні вранці й мала двобічну пневмонію. Як уточнив заступник головного лікарня інфекційної лікарні Ігор Берник, жінка працювала лікаркою в одній із лікарень області. Її госпіталізували до лікарні на початку травня. Потім її стан погіршився, тож лікарку перевели до реанімації та на апарат ШВЛ.

Додамо, що у інфекційній лікарні лікуються 30 працівників медзакладів та двоє дітей. 67% хворих – 50 років і старші, 33% – 18-50 років.

Загалом на Львівщині на коронавірус захворіли 1360 людей, із яких 37 померли та 287 – вилікувались. За минулу добу лабораторні центри міста провели лише 127 ПЛР-тестів, що майже вдвічі менше ніж у будній день. Із 27-ми нових хворих, 12-ро – львів’яни.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!