Від завтра у Львові електротранспорт працюватиме за зміненим графіком

4643 0
Електротранспорт в місті працюватиме з 06.00 до 22.00 год. У разі повітряної тривоги – зупинятиметься.
Фото: Danylo Danylo, Львівський електротранспорт

Фото: Danylo Danylo, Львівський електротранспорт

Від завтра, 1 березня, у Львові увесь міський електротранспорт, окрім тролейбусного маршруту №29, курсуватиме з 06.00 до 22:00. Останній рейс із Залізничного вокзалу – о 22.15. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

Як зазначили у ЛКП «Львівелектротранс», і трамваї, і тролейбуси курсуватимуть за спеціальним режимом руху. У разі повітряної тривоги – транспорт зупиняється, а пасажири повинні перейти у найближче укриття. Зміни у розклад руху громадського транспорту внесли через введення комендантської години у Львові, яка діє з 22.00 по 06.00.

Нагадаємо, що від 25 лютого у Львові ввели комендантську годину. Вона починається з 22.00 і триває до 6.00. Людям, які зайняті в критичній інфраструктурі, надаватимуть перепустки. Для цього потрібно звернутися в районні державні адміністрації і обласну адміністрацію за такою перепусткою, щоби можна було містом пересуватись у нічний час. Під час комендантської години варто залишатися вдома, а якщо пролунають сирени – спуститися в укриття. Громадянам радять завжди мати при собі документ, що посвідчує особу.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!