Від сьогодні зросте вартість проїзду у нічних автобусах Львова

2821 1
Вартість проїзду, за рішенням виконкому, становитиме 14 гривень.
Фото: 032

Фото: 032

Від сьогодні, 19 квітня, у львівських нічних автобусах подорожчає проїзд із 8 до 14 грн. Нічні маршрути обслуговує комунальне АТП-1.

Раніше виконком ЛМР ухвалив рішення про те, що вартість проїзду в нічних автобусах має становити 14 грн. Пільги на проїзд у цих автобусах не діють.

Читайте також: Автобус на Сихів — найпопулярніший серед нічних рейсів

Тариф змінили через подорожчання проїзду в автобусах загалом. Нічні маршрути запровадили, коли проїзд вдень у міських автобусах коштував 4 грн. Тоді тариф установили у два рази більший, ніж на проїзд денними маршрутками. З того часу ціна на проїзд автобусами вночі залишалася незмінною — 8 грн, хоча проїзд денними автобусами дорожчав двічі — до 5 та 7 гривень.

Додамо, що у Львові курсують сім нічних автобусних маршрутів: 1Н (Залізничний вокзал – Галицьке перехрестя), 2Н (Залізничний вокзал – ТЦ «Метро»), 3Н (Залізничний вокзал – ТРЦ King Cross Leopolis), 4Н (Залізничний вокзал – проспект Червоної Калини), 5Н (Залізничний вокзал – вул. Дністерська), 6Н (пл. Різні – Рясне-2), 7Н (пл. Різні – вул. Наукова).


Читайте також:
14 Серпня, 2019 20:41
Галина Яківна Чому в районі вулиці Дж.Вашингтона немає нічних автобусів? В 0-03 -0-04 ночі проїздять тільки робочі? Звідси доїхати на Привокзальну на 6-ту ранку нічим! Чому? Зараз почнуть їздити студенти, сісти в маленькі маршрутки буде знову неможливо!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!