Відео дня. Із Польщі до Львова спецрейсом Укрзалізниці повернулись 300 людей

3501 0
Ознак ГРВІ у них не виявили.
Фото: ДПСУ

Фото: ДПСУ

До Львова із Польщі двома евакуаційними спецрейсами Укрзалізниці сьогодні, 20 березня, повернулись близько 300 людей. Частина з них – львів'яни, частина – мешканці сусідніх областей. Про це під час щоденного брифінгу в ЛОДА повідомив т. в. о. директора департаменту охорони здоровя ЛОДА Андрій Васько.

Читайте також: В Україні одужав перший пацієнт із коронавірусом

За його словами, усі вони пройшли температурний контроль двічі, а також огляд медиків.

«Людей, які би потребували госпіталізації в обласну інфекційну лікарню, не виявлено. Частина приватним транспортом поїхали з вокзалу додому, частина отримали роз'яснення, як їм добратись, а решта, мешканці суміжних областей, будуть доставлені додому спеціальними автобусами», – каже Андрій Васько.

У Львові, зазначив він, вийшли із двох потягів з Польщі мешканці Тернопільської, Івано-Франківської, Закарпатської, Рівненської, Волинської, Чернівецької та Хмельницької областей.

Сьогодні у Львові мають зупинитись ще три спецрейси – о 14:00, 16:00 та 19:00.

Як повідомляє пресслужба ДПСУ, загалом два ранкових потяга евакуювали з Польщі 1150 українців.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!