Відомі львів’яни стали посланцями доброї волі ООН

2713 0
Письменники Любко Дереш та Мар’яна Савка долучилися до Проекту розвитку ООН в Україні.

Львівські письменники Любко Дереш та Мар’яна стали посланцями доброї волі ООН в Україні. Про це повідомляє «Громадське Радіо» з посиланням на сторінку правозахисниці та радіоведучої Лариси Денисенко в мережі Facebook.

«Від учора я стала Посланцем доброї волі ООН. Для мене це дуже важливо і хвилююче. Мені особисто дуже важливі цінності толерантності, взаємоповаги, людяності, пошуку спільної мови і мирного життя», – пише на своїй сторінці в мережі Facebook Мар’яна Савка.

Читайте також: Онуки Франца Йосифа, MozArt і «Чорний хрест». Як Львів співпрацює з Автрією

Крім Дереша та Савки, до Проекту розвитку ООН в Україні долучилися Лариса Денисенко, журналісти Андрій Куликов та В’ячеслав Варда, співачка Катя Чілі, філософ Михайло Мінаков, а також голова правління Гельсінської спілки з прав людини Євген Захаров.

Посли доброї волі призначаються на термін до двох років з можливістю поновлення. Ними стають відомі люди, які привертають увагу громадськості до найгостріших проблем сучасного світу та відстоюють цінності й ідеали ООН у своїх країнах. За свою роботу заробітну плату вони не отримують.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!