Військовослужбовця Юрка Вовкогона для продовження лікування зі Львова доправили у Латвію

1612 0
Він ще з перших днів АТО/ООС захищає українську землю від російських окупантів.
Фото: ГО "Реабілітаційно адаптаційний центр"

Фото: ГО "Реабілітаційно адаптаційний центр"

Військовослужбовця Юрка Вовкогона, який ще з перших днів АТО/ООС захищає українську землю від російських окупантів, доправили зі Львова до медичного центру в Латвії для продовження лікування. Про це повідомили у ГО «Реабілітаційно адаптаційний центр». 

Читайте також: Пройти війну, щоб дізнатись ціну сімейного щастя: Юрко Вовкогон про службу добровольцем

«Дякую усім, хто дбав за можливість перенаправлення Юрка Вовкогона на лікування за кордон. Юрко Вовкогон їде в якісніших умовах ніж реанімобілі», – йдеться у повідомленні. 

Зазначимо, що Юрко Вовкогон – поет, журналіст, митець, менеджер культури, політолог. Ще у 2014–му пішов добровольцем в зону АТО. У серпні цього року президент Зеленський нагородив Юрія Вовкогона орденом «За мужність» ІІІ ступеня. Нагороду військовослужбовцю він вручив під час відвідин поранених бійців у львівській лікарні.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!