До літа у Львові додатково встановлять 17 станцій велопрокату. Перелік локацій

3746 0
Сьогодні у місті діє 7 станцій муніципального велопрокату. У травні їх кількість планують збільшити до 24-ох.
фото: Дарини Романець

фото: Дарини Романець

Як розповів Tvoemisto.tv співзасновник компанії «Nextbike Україна» Остап Буденкевич, усі 17 станцій встановлять одночасно. «До травня тарифи оренди велосипедів будуть такі, як раніше, а після розширення мережі, вони можуть змінитися», – зазначив Остап Буденкевич

Читайте також: За минулий рік у Львові побільшало велодоріжок на 40 км 

До початку червня буде встановлено станції велопрокату біля торгово-розважального комплексу «King Cross Leopolis», біля ТЦ «Шувар», ТЦ «Форум Львів», біля автовокзалу на Стрийській, біля Податкової, на площі Петрушевича, вулицях Довженка, Науковій, Володимира Великого – Стрийській, можливо, біля УКУ. Із рештою локацій ще визначаються.

Упродовж 2017-го року планують встановити станції муніципального велопрокату, аби сполучити усі райони міста з центром.

Детальніше про вартість та умови оренди велосипедів «Nextbike» читайте у матеріалі: У Львові запрацював муніципальний велопрокат. Як скористатися?

Підготувала Марічка Мишок


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!