Вночі у Львові горів ресторан «Хутірець». Фото, відео

6196 0
У 2016 цей заклад мали знести, але власник зупинив виконавче провадження через суд.
Фото Марії Воробець

Фото Марії Воробець

У Львові на перетині вулиць Стрийська-Хуторівка близько 2:00 сталась пожежа в ресторані «Хутірець». Про це повідомляє прес-служба ДСНС у Львівській області.

Вогнем знищено мансардне приміщення на площі 100 кв. м та перекриття між першим поверхом та мансардою на площі 70 кв. м, втім будівлю вдалось врятувати. Пожежу загасили за 40 хвилин. До її ліквідації залучили 28 рятувальників та шість одиниць спецтехніки. Причини загорання встановлюються.

Зазначимо, у грудні 2016 року виконавча служба здійснила кілька марних спроб виконати рішення суду про демонтаж незаконно збудованого ресторану «Хутірець». Але виконавче провадження зупинили через суд.

Суддю, що розглядала справу демонтажу ресторану, у лютому цього року звільнила Вища рада правосуддя. Скаржник –міська рада, стверджувала, що суддя визнала виконавчий лист таким, що не підлягає виконанню, з істотними порушеннями. З огляду на це ЛМР просила притягнути суддю до дисциплінарної відповідальності.

За даними Youcontrol, власник ресторану «Хутірець» Роман Михайлів є керівником ТОВ ФК «Львів», а також власником низки приватних компаній, які працюють у сфері торгівлі і ресторанного бізнесу.

Фото, відео: Варта1


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!