Вночі у Львові горів Сбербанк Росії. Деталі

9919 0
На проспекті Чорновола сталася пожежа у відділенні Сбербанку.
Фото: Тетяна Побережник

Фото: Тетяна Побережник

Сьогодні вночі, близько 2:40 в поліцію надійшло повідомлення про пожежу на проспекті Чорновола, 2б у відділенні російського банку «Сбербанк Росія». Про це Tvoemisto.tv повідомила речниця Головного управління Національної поліції у Львівській області Світлана Добровольська.

«Наразі відомо, що джерело загорання було принесено ззовні, всі обставини поки що з'ясовуються, на місці вже призначили експертизи. Правоохоронці розглядають версію умисного підпалу», – зазначила Світлана Добровольська.

Постраждалих через пожежу немає. Як повідомляє ГУ НП у Львівській області на своїй сторінці у Facebook, а фактом займання відкрито кримінальне провадження. Винуватцям пожежі загрожує від трьох до десяти років позбавлення волі.

Як розповіли Tvoemisto.tv в ДСНС Львівської області, повідомлення про пожежу надійшло о 2:30, за вже о 3:06 її вдалось ліквідувати. Площа загорання – 26 м. кв. Згоріли перегородки та оргтехніка, сусідніх приміщень вогонь не торкнувся.

Читайте також: Зберегти дві цінні ялини: мешканці Стуса висловили зауваження до нової забудови

Відомо, що власником приміщень, в одному з яких знаходився Сбербанк, належить товариству з обмеженою відповідальністю «Лінкор груп», а кінцевими власниками є Джордж Кюніг з Німеччини, Рольф Зеегер з Ліхтенштейну та Ламберт Грасерн з Австрії.

Сбербанк орендував приміщення на проспекті Чорновола, 2б до 18.02.2018 року.

Нагадаємо, в лютому 2016-го року у Львові спалили відділення Сбербанку на вулиці Франка. Після пожежі його так і не відновили. Тієї ж ночі у відділення на проспекті Чорновола кидали коктейль молотова, проте займання не сталося.

Також у 2016-му році Національний корпус заблокував роботу цього відділення – активісти заклеїли його плакатами і забарикадували двері, щоб заблокувати вхід у банк.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!