Вночі у Львові знесли стелу Монумента Слави. Фото, відео. Доповнено

5976 4
Стелу демонтували з третьої спроби.
Фото: Ігор Зінкевич / Facebook

Фото: Ігор Зінкевич / Facebook

Уночі 3 березня у Львові на вулиці Стрийській знесли 30-метрову стелу Монумента Слави. Відповідні фото на своїй сторінці у Facebook опублікував депутат ЛМР Ігор Зінкевич.

Читайте також: Як демонтують стелу Монумента Слави у Львові. Фото, відео

Демонтувати стелу підрядники намагалися вночі 28 лютого, однак спроба завершилася невдачею, оскільки стела виявилася міцнішою, ніж очікували. Робітники вибили бетон біля основи стели та зрізали стальну опору.

Нагадаємо, навесні торік створили спеціальну комісію, яка мала вирішити, чи зберігати Монумент слави, оскільки його визнали аварійним. 18 квітня 2018 року виконавчий комітет ЛМР виділив 400 тис. гривень на обгородження Монумента. Замість нього мають звести Меморіал українським героям. Вартість демонтажу становить 300 тисяч гривень. Демонтаж розпочали 23 січня. Барельєфи зі стели передали в музей «Територія Терору».

Фото Ігоря Зінкевича / Facebook, Львівської міської ради


Читайте також:
4 Березня, 2019 09:17
666 ... якщо більшість мешканців Львова не бажали бачити-мати в місті цей монумент , то знесли б його і -- по всьому ... а от фіг нам ! ... продовжують роздмухувати вогонь розбрату і ненависті ... і "дують" з обидвох сторін ... "нацисти" на комуняк ... комуняки на "нацистів" ... та вгомоніться нарешті ! ... беріться до роботи ... БАНДУ суччого потроха -- ГЕТЬ ! ... Слава Україні ! ...
4 Березня, 2019 00:34
Gene Aron Наконец львовские нацисты взяли реванш. Я переведу это информацию на английский и опубликую в Америке, чтобы здесь знали кто у власти во Львове.
3 Березня, 2019 12:56
666 ... і як отаке чергове пАкрАщення життя громадян України змінить тарифи ЖКГ ? ... БАНДУ суччого потроха -- ГЕТЬ !!! ... Слава Україні ! ...
3 Березня, 2019 12:22
вадим ковальчук Вночі у неділю, 3 березня, у Львові знесли 30-метрову стелу Монумента слави, що розташований на вул. Стрийській ............
Спасибі Пеpеможцам над націзмом!!!!!!!! Владі Ганьба !!!!!!!! Слава E Yx E iii i iii ......... "Не судіть, щоб і вас не судили; бо яким судом судити будете, таким же осудять і вас, і якою мірою будете міряти, такою відміряють вам…"
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!