Водій «Тойоти», який вчинив ДТП у центрі Львова, був тверезий

10927 0
Відкрито кримінальне провадження, проводиться низка експертиз.
фото: Варта1

фото: Варта1

За фактом наїзду на двох осіб у центрі Львова відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження), поінформували Tvoemisto.tv у відділі комунікацій головного управління Національної поліції у Львівській області.

Читайте також: У центрі Львова авто наїхало на людей: загинула жінка. Нові деталі, фото, відео

За даними речниці поліції Світлани Добровольської, у справі призначено низку експертиз, в тому числі, й технічну експертизу транспортного засобу.

«Уже зараз встановлено, що водій був тверезий» -- наголосила С.Добровольска. За її словами, водій – колишній працівник ДАІ, який півтора року тому звільнився з органів внутрішніх справ. Зараз із водієм проводять слідчі дії, він співпрацює із слідством.

Читайте також: Смертельну ДТП у центрі Львова скоїв екс-працівник Державтоінспекції

Як стало відомо Tvoemisto.tv, після ДТП водієві стало погано, йому надавали медичну допомогу і зараз він перебуває удома.

Як повідомлялося, учора близько 11-ї години дня джип «Ленд крузер прадо» в’їхав у двох людей біля церкви Андрія на площі Соборній у Львові. Унаслідок зіткнення 50-річна жителька Львова загинула на місці, а друга – 41-річна жителька Стебника – госпіталізована до 8-ї лікарні. За даними медиків, станом на сьогоднішній ранок її стан був важкий.

Тарас Базюк

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!