Водіям нагадують про ввімкнення фар поза межами міст та сіл

1759 0
Обмеження діятиме до 1 травня 2019 року.
фото: styknews.info

фото: styknews.info

Від сьогодні, 1 жовтня, українські водії повинні вмикати денні ходові вогні або ближнє світло фар під час поїздки поза межами населених пунктів упродовж дня. Цю норму правил дорожнього руху запровадили взимку 2013 року.

За порушення цієї норми правил дорожнього руху штрафи не передбаченні, а водіїв попереджатимуть про порушення. Їздити з увімкненим світлом водії мають до 1 травня 2019 року. Саме в зазначений період, у зв’язку з скороченням світлового дня та погодними умовами виникає необхідність у підвищенні видимості автомобіля для пішоходів та інших учасників руху.

Читайте також: Інспектори паркування у Львові запрацюють із жовтня

Нагадаємо, з 27 вересня набули чинності нові правила штрафування водіїв за неправильне паркування. Відтепер підставою для штрафу може бути фото- чи відеофіксація порушення.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!