Воїнів АТО запрошують до участі у Всесвітніх Іграх Нескорених

3564 0
Наприкінці вересня 2017 року в місті Торонто (Канада) відбудуться Всесвітні Ігри Нескорених (Invictus Games) для поранених військовиків. Вперше у таких змаганнях візьме участь й збірна команда України.
фото: kolo.poltava.ua

фото: kolo.poltava.ua

На участь в IG – 2017 вже зголосилися збірні 16 країн, а саме Афганістану, Австралії, Канади, Данії, Естонії, Франції, Грузії, Німеччини, Іраку, Італії, Йорданії, Нової Зеландії, Румунії, США, Великобританії та України. Про це повідомляють в управлінні фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації.

До програми змагань «Ігри Нескорених-2017» увійшло більше десяти видів спорту, зокрема стрільба з лука, легка атлетика, гольф, волейбол сидячи, паверліфтинг, велоспорт, плавання, автоспорт, веслування на тренажері, теніс на візку, регбі у візку, баскетбол у візку.

Читайте також:У Львові затвердили розмір виплат для учасників АТО та їх дітей

Змагання передбачено для чоловіків та для жінок. В програмі Ігор Нескорених окрім спортивних змагань також культурна програма та зустрічі з молоддю.

Усі охочі воїни Львівщини, які отримали поранення при військових діях та мають бажання взяти участь у Іграх Нескорених, можуть звертатись до обласного центру «Інваспорт» за тел. (032) 260-20-98 або управління фізичної культури і спорту Львівської облдержадміністрації за тел. (032) 238-48-79.

Читайте також: В Україні запустили сайт для демобілізованих військових

 

Підготувала Оксана Лісна


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!