Восени у Львові планують відкрити новий дитсадок

2661 0
Дитячий садок на вулиці Малоголосківській будують з 2017 року.
Фото: Львівська міська рада

Фото: Львівська міська рада

Дитячий садок, який уже три роки будують на вулиці Малоголосківській у Львові, планують відкрити восени цього року. Садок на 350 місць будує компанія, яка зводить у мікрорайоні житло. Згодом його передадуть у комунальну власність. Про це інформує пресслужба Львівської міської ради.

Читайте також: У Львові зведуть житлово-офісний комплекс із 25-метровим басейном

«Зараз у дошкільному закладі повним ходом тривають внутрішні роботи. На двох поверхах тут розміщено 12 ігрових кімнат, передбачено великий спортивний та актовий зали, де дитячі виступи можна буде бачити і з коридорів другого поверху. Територія садочка – велика і гарно спланована», – йдеться у повідомленні.

За планами Львівської міської ради, садок має запрацювати вже восени та зможе прийняти орієнтовно 350 діток.

Додамо, забудовник – компанія «Нова оселя» у 2017 році розпочав будівництво житлового комплексу на вул. Малоголосківській, відповідно до інвестиційної угоди з міською радою він мав би звести садок. Під час робіт виникли проблеми, втім цього року роботи планують завершити.

 

 

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!