«Все за дякую». На Львівщині запрацює соціальний магазин для потребуючих

6233 0
Допомогу надаватимуть за наявності документів, що підтверджують особу і той чи інший соціальний статус.
Фото: ФБ/Ліля Ольшанська

Фото: ФБ/Ліля Ольшанська

У місті Ходорів, що на Львівщині, запрацює соціальний магазин «Все за дякую», де безкоштовно надаватимуть одяг, взуття, засоби гігієни, продукти харчування соціально-вразливим верствам населення та людям, які мають певний соціальний статус і є мешканцями Ходорівськоі МТГ, повідомляє Ліля Ольшанська.

Читайте також: Українці можуть отримати грошову допомогу від міжнародних організацій

Зокрема, усі найнеобхідніші речі видаватимуть малозабезпеченим, багатодітним сім’ям, дітям-сиротам, дітям, позбавленим батьківського піклування, сім’ям, які перебувають у складних життєвих обставинах, сім’ям, які мають на утриманні дитину-інваліда І групи, одиноким громадянам.

Допомогу надаватимуть за наявності документів, що підтверджують особу і той чи інший соціальний статус.

Наразі соціальний магазин «Все за дякую» працюватиме у тестовому режимі – у вівторок та п’ятницю з 14:00 до 17:00 год. за адресою: м. Ходорів, вул. Б. Хмельницького, 99.

З усіма питаннями можна звертатися щодня (крім вихідних після 17:00 до 20:00) за номером телефону: 097 947 49 92 Ліля.

Нагадаємо, що у Львові, на вулиці Франка, 13, з’явилося місце, що пропагує уважне споживання. Крамниця реюзу (повторного використання) та відкритий простір для лекцій, зустрічей, воркшопів під назвою «Ясна річ». Перша така вже сім з половиною років є в Харкові. Бізнес працює за моделлю charity shop: сюди можна віддати зайві хороші речі й купити бюджетні вживані. Він співпрацює з територіальними центрами Львівської міської ради (частина одягу йде на соціальні потреби).

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!