Всеукраїнський тур гурту «Антитіла» розпочався з аншлагу у Львові

3863 0
У суботу, 13 лютого, стартував всеукраїнський тур гурту «Антитіла», який у лютому-березні охопить 20 міст України. Розпочала команда свої масштабні гастролі зі Львова.
фото: GMGpromo

фото: GMGpromo

Всеукраїнський тур гурту «Антитіла» називається «Все красиво» і відбувається у підтримку однойменного альбому, який побачив світ торік. Як кажуть музиканти, у програмі «Все красиво» – багато позитиву. На прихильників музики гурту очікують як пісенні прем’єри, так і хіти, яких у гурту вистачає.

«Sold out по-львівськи «Антитіла»  такий же приємний, як і львівська кава! Який же гарний початок нашого великого туру! Спасибі, Львове!», – не приховував емоцій із приводу продажу усіх квитків лідер гурту Тарас Тополя.

Після аншлагового старту у Львові на гурт «Антитіла»  чекає музична мандрівка двома десятками міст України. У лютому і березні концерти відбудуться у Чернівцях, Умані, Дніпропетровську, Вінниці, Одесі, Чернігові, Рівному, Чорткові, Тернополі, Івано-Франківську, Кривому Розі, Кіровоград, Черкасах, Запоріжжі, Харкові, Сумах, Полтаві, Києві (23 березня, клуб Sentrum). І закінчиться тур «Все красиво» у Миколаєві 1 квітня.

Нагадаємо, нещодавно український поп-рок гурт «Антитіла» переспівав пісню «Скрябіна» – «Люди як кораблі». Запис каверу виклали у мережі. За словами учасників гурту, даний запис є своєрідною шаною та повагою до Андрія Кузьменка, який загинув рік тому в ДТП.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!