Вуличним музикантам у Львові заборонили використовувати звукопідсилювальну апаратуру

4312 0
А наступного тижня обіцяють показати онлайн-систему, яка спрощуватиме подачу заявок на те, щоби отримати дозвіл виступати.
фото: visitlviv.net

фото: visitlviv.net

У Львові вуличним музикантам заборонили використовувати звукопідсилювальну апаратуру. Відповідне рішення прийняв сьогодні, 6 березня, виконавчий комітет ЛМР.

Як повідомив заступник міського голови з питань розвитку Андрій Москаленко, проєкт рішення напрацьовували спільно з вуличними музикантами, ґрунтуючись на міжнародному досвіді. За його словами, часто буває так, що звукопідсилювальна апаратура у центрі міста глушить виступи інших вуличних виконавців.

«Цим рішенням ми чітко визначаємо логістику: заборонене звукопідсилення, натомість ініціююємо максимальне стимулювання духових колективів, індивідуальних виступів», – каже він.

Також наступного тижня обіцяють показати спеціально розроблену онлайн-систему, яка спрощуватиме подачу заявок на те, щоби отримати дозвіл виступати на вулицях Львова.

Читайте також: Хіпстери-трикстери 30-х. Хто так батяри, через яких сваряться у Львові

Нагадаємо, що минулого року у Львові затвердили програму організації вуличних виступів у Львові. за якою виступи музиканти можуть проводити на вулицях, площах, проспектах, у парках, скверах тощо.

Для виступів організатори вуличних виступів мають подати звернення до ЦНАПу або через сайт ЛМР, зазначивши особисті дані, дату, час та місце виступу, детальний опис виступу, інструменти та репертуар, посилання на приклади виступів, за якими комісія з вуличного мистецтва вирішуватиме, чи дозволяти виступ.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!