Вуличним музикантам заборонили виступати на час локдауну у Львові

1106 0
Відкриття літніх майданчиків також відтермінували.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

Вуличним музикантам заборонили виступати у Львові на час посиленого карантину, який попередньо триватиме до 12 квітня. Відповідне рішення сьогодні, 30 березня, ухвалила міська комісія ТЕБ і НС.

Також не дозволили наразі відкритися літнім майданчикам. Напередодні виконком передбачив пільги для рестораторів, які планували відкрити тераси у квітні. Усі заклади харчування можуть і далі працювати лише на виніс та адресну доставку.

Читайте також: «Епіцентр», «МакДональдз» і «Малевич» у Львові закриють через порушення карантину 

Нагадаємо, що посилений карантин продовжили до 12 квітня. Дитячі садочки у Львові переходять у режим чергових груп для дітей, батьки яких працюють. Громадський транспорт у Львові працюватиме у режимі спецперевезень, а безкоштовний проїзд для всіх пільгових категорій призупиняють. 

Магазини непродовольчої групи та будівельних товарів працюватимуть лише на виніс та за попереднім замовленням. Непродовольчі ринки, а також змішані ринки (продовольчої та непродовольчої групи товарів), мають бути зачинені.

 

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!