Вулиці Черемшини та Котика знову стануть односторонніми. Схема

3258 1
Після ремонту вулиці Личаківської, на вулицях Котика і Черемшини реорганізують рух транспорту.
Фото: google-maps

Фото: google-maps

На вулицях Черемшини та Котика запроваджують односторонній рух. Відповідне рішення ухвалили на засіданні міської комісії з безпеки дорожнього руху 27 червня.

Читайте також: На вулиці Мечникова у Львові реорганізують рух. Схема

«Ця схема узгоджена з проектом реконструкції вулиці. Зокрема на Личаківській навіть передбачена лівоповоротна смуга, а світлофорний об’єкт буде і на Черемшини, і на Котика», — сказав під час засідання комісії спеціаліст відділу паркування та організації дорожнього руху управління транспорту ЛМР Костянтин Баранюк.

Зокрема, транспорт по вул. Котика рухатиметься у протилежному від вул. Личаківської напрямку, а на вул. Черемшини — навпаки, до Личаківської.

Читайте також: На Личаківській демонтують острівець безпеки

Додамо, що на час ремонту на цих вулицях декілька разів змінювали організацію руху транспорту. Втім місцеві мешканці вимагали залишити вул. Черемшини двосторонньою.


Читайте також:
12 Липня, 2018 22:32
Наталія А відремонтувати їх не хочуть ?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!