На Сихові планують збудувати нову вулицю

19558 0
Це дозволить розвантажити Хуторівку та проспект Червоної Калини.
Фото: google-maps

Фото: google-maps

Вулиці Вернадського та Хоткевича планують з’єднати новою вулицею. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомив керівник управління інженерного господарства ЛМР Олександр Одинець.

Читайте також: Нову вулиця між Рясним та Левандівкою почнуть будувати наступного року

«Були депутатські звернення, аби з’єднати прокласти нову вулицю від Хоткевича до Вернадського. Це дозволить розвантажити Хуторівку та проспект Червоної Калини», – каже Олександр Одинець.

На засіданні виконавчого комітету ЛМР 20 травня на передпроектні роботи та геодезичні вишукування з бюджету розвитку виділили мільйон гривень. Після цього на проектування вулиці мають отримати містобудівні умови та обмеження. Про параметри проїжджої частини, за словами Олександра Одинця, поки що говорити зарано. 

Читайте також: Вулиці Творчу та Пластову планують з’єднати новою вулицею

Додамо, що торік депутати підтримали петицію про добудову вулиці Вернадського та запуск трамвая з Сихова до Наукової, втім вулиця орієнтовно проходитиме через приватні садибні ділянки, а її вартість може бути досить високою.

Вікторія Ейсмунт

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!