На правах реклами

Вулиця Малоголосківська отримає Нове Життя. Візуалізація

4317 2
Компанія «MС Буд» розпочала реалізацію нового житлового комплексу в Шевченківському районі міста, а її фахівці розповіли, як виглядатиме та які особливості матиме новобудова.
фото: ЖК Нове Життя

фото: ЖК Нове Життя

Концепція житлового комплексу

У виборі концепції комплексу ми виходили з наміру створити нову якість житлового будівництва. Проект розробляли, враховуючи сучасні можливості будівництва та розуміння комфорту мешканця, адже зараз львів’яни потребують не просто квадратних метрів загальної площі, але сучасного комфортного простору. Весь підхід означили концепцією «Нове життя» і врешті вирішили залишити його як назву самого комплексу.

Характеристики будинку

Висотність обмежена лише 9 поверхами. У будинку – 4 під’їзди. Конструктив – монолітно-каркасний, що дозволяє вільне планування квартир за смаком власника. Несучих стін фактично немає, усе тримає залізобетонна конструкція, тому планування інтер’єру квартири є легким і варіабельним.

Фасад будинку влаштований таким чином, щоб внутрішній простір забезпечив максимум комфорту, а зовнішній вигляд не псували додаткові конструкції. Вікна передбачені панорамними, частина з яких – кутові, тобто це панорамні вікна, які виходять одразу на дві сторони, що є дуже зручно, бо це й інсоляція без перерв, і кращий огляд з вікна, і можливість зручно облаштувати інтер’єр самої квартири.

Конструкція та матеріал будинку з одночасним попереднім утепленням робить будинок енергоефективним, що зменшуватиме експлуатаційні витрати мешканців.

Планування квартир

Більшість квартир є одно- та двокімнатними, також є і комфортні трикімнатні. У кожній з них є балкони та лоджії. Розміри однокімнатних квартир стартують від 42,8 кв. м.

Додаткові можливості

До під’їзду в будинок обладнаний безбар’єрний доступ. Пологим схилом буде зручно користуватися і дитячим візком, і велосипедом. У кожному під’їзді будуть комірчини для візків і велосипедів на першому поверсі та безшумні ліфти.  Для жителів встановлять зарядні пристрої для електромобілів.

Система очистки води забезпечить мешканцям воду з належними кислотно-лужними показниками, яку можна буде безпечно пити та використовувати в побуті. Таким чином, техніка та сантехніка служитимуть довше, адже водяного каменю не буде.

Детальнішу інформацію можна отримати на сайті компанії «МС Буд» та за телефоном: 096 231 00 11.


Читайте також:
22 Серпня, 2018 18:24
L. @пасажир,
Дешева архітектура залишатиметься дешевою архітектурою. Навіщо вам візуалізація у такому випадку взагалі, якщо такої "архітектури" -- по всьому Львову всипано?
22 Серпня, 2018 17:51
пасажир А важко було справді візуалізацію вулиці дати . А так кусок фасаду ... кому для чого ?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!