Вулицю Миколайчука на пів року закрили на ремонт. Як рухатиметься транспорт

3566 0
Вулиця буде закритою для проїзду до 27 грудня.
Фото: Громадський бюджет Львова

Фото: Громадський бюджет Львова

Сьогодні  у Львові починають капітальний ремонт вул. Миколайчука, що веде до Голосківського кладовища. Про це інформує пресслужба ЛМР.

Читайте також: Частину проспекту Чорновола закрили на ремонт. Як об’їхати

Вулиця буде закритою для проїзду до 27 грудня. Транспорт не зможе курсувати по Миколайчука від будинку №15а до будинку №30.

Роботи виконує ПАТ «Львівське спеціалізоване будівельно-монтажне управління № 1». Об’їзд відбуватиметься відповідно до тимчасової схеми організації руху.

Згідно з технічним завданням, підрядник має демонтувати наявне дорожнє покриття, зрізати чагарники, замінити каналізаційні мережі, прокласти асфальт на проїжджій частині, замостити тротуари плиткою ФЕМ, встановити зовнішнє освітлення, нанести розмітку та встановити дорожні знаки.

Читайте також: Частини вулиць Поповича і Єфремова тимчасово перекриють для руху. Як об’їхати

Нагадаємо, вартість робіт становить 87,7 млн гривень. Цього року у бюджеті розвитку на реконструкцію вулиці Миколайчука заклали 7 млн грн та ще 3 млн – з Громадського бюджету, оскільки дорога до Голосківського кладовища стала одним із проектів переможців минулого року.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!