Вибори близько: поліція взяла під охорону окружні виборчі комісії

1793 0
Також правоохоронці контролюють доставку виборчих бюлетенів до ОВК.
Фото: Укрінформ

Фото: Укрінформ

Від сьогодні, 23 березня, працівники Національної поліції взяли під охорону 199 окружних виборчих комісій в Україні. Для цього задіяли понад 400 правоохоронців, повідомив заступник голови Нацполіції Олександр Фацевич, передає департамент комунікації НП.

Читайте також: У ЦВК розповіли, куди скаржитись на підкуп виборців

За словами Олександра Фацевича, також поліція взяла під контроль доставку виборчих бюлетенів до ОВК, а наприкінці наступного тижня поліцейські  охоронятимуть і ДВК, куди прибудуть бюлетені.

За добу, кажуть в поліції, до поліції надійшло 145 заяв та повідомлень, пов’язаних з виборчим процесом. На Львівщині лише вчора правоохоронці отримали чотири заяви про можливі порушення виборчого законодавства.

Читайте також: Як проголосувати не вдома: в іншому місті, за кордоном, у війську

Загалом від початку виборчої кампанії  в Україні зареєстровано 3787 заяв та повідомлень, відкрито 202 кримінальних провадження. Також поліцейські склали 606 адміністративних протоколів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!