Вибух «джипа» на Львівщині: міну заклали під асфальт

10359 0
Вибух позашляховика під Львовом, унаслідок якого загинуло троє людей, МВС пов'язує з боротьбою між кримінальними авторитетами за вплив у регіоні.
Фото з місця події, Варта-1

Фото з місця події, Варта-1

«Міну було закладено під асфальт. Вона була не радіокерованою (знайдено залишки дроту). Сам бізнесмен їхав на «джипі» услід за охоронцями. Побачивши результати замаху, його авто об'їхало місце вибуху і зникло, – повідомив на сторінці у Facebook кримінальний журналіст Микола Савельєв. – На телефонні дзвінки Богдан Копитко не відповідає. Журналістів ближче не підпускали, бо боялись, що десь в гущавині встановлено розтяжки. З Києва вилетіла спеціальна оперативна група, яка буде займатися розслідуванням цього масового вбивства».

Раніше на сторінці у  Facebook директор Департаменту комунікацій Міністерства внутрішніх справ Артем Шевченко написав, що «позашляховик «Мерседес», підірваний та обстріляний з автоматичної зброї сьогодні зранку у Пустомитівському районі Львівської області, внаслідок чого загинули троє осіб, належав ВАТ «Львівський холодокомбінат», голова спостережної ради якого Богдан Копитко є особою доволі відомою у вузьких кримінальних колах Львівщини». Він додав, що мова йде про кримінальну боротьбу за вплив між організованими злочинними групами у Львівському регіоні.

Нагадаємо, сьогодні, 29 серпня, приблизно о 10.30 год., у Старому Селі Пустомитівського району Львівської області вибухнув автомобіль. Унаслідок вибуху загинули троє людей, ще одного постраждалого госпіталізували. Правоохоронці встановлюють особи загиблих та обставини події. Рух на дорозі, де стався інцидент, тимчасово призупинено.

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!