Вифлеємський вогонь миру вже у Львові. Фото дня

1126 0
Львівські пластуни отримали вогонь вчора на українсько-польському митному переході Рава-Руська-Гребенне.
Фото: Христина Процак

Фото: Христина Процак

Представники Львівського осередку Національної скаутської організації «Пласт» передали міськраді Вифлеємський вогонь миру. Згодом пластуни передадуть тепло у школи, лікарні, церкви, військові частини і дитячі притулки.

«Сьогодні ми розпочинаємо дуже важливу місію: пластуни по всій Україні, в кожному місті дбають про те, щоб Вифлеємський вогонь миру нагадав про любов і добро в кожній українській домівці. Вчора ми перейняли його в польських скаутів на кордоні і сьогодні вперше ділимося ним із громадою Львова. Від сьогодні і до Різдва ми будемо нести цей вогонь в кожну школу, церкву, лікарню, військову частину», – розповіла керівниця осередку Пласту у Львові Анастасія Слюсаренко.

Вчора, 14 грудня, львівські пластуни перейняли Вифлеємський вогонь від друзів-скаутів на українсько-польському митному переході Рава-Руська-Гребенне.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!