Вихідні у Львові: Tvoemisto.tv рекомендує

2724 0
На вихідні 16-17 серпня обіцяють похмуру погоду, однак це не привід сидіти вдома. У ці дні Tvoemisto.tv рекомендує послухати класичну музику, піти з сім'єю у музей або ж скуштувати випічку чи повчитись танцювати сальсу.

 У Львові триває фестиваль музики у старому місті. Усі концерти відбуватимуться у місцях, що є історичними та архітектурними пам'ятками. 16 серпня пройде під назвою “Молоді таланти”. У Великому залі Львівської національної музичної академії ім. М. Лисенка, вул. Нижанківського, 5 зіграє фортепіанне тріо CAMINO. 17 серпня, називатиметься “Музика Вавеля” у Костелі святої Марії Магдалини, на вул. Бандери,8. Музиканти гратимуть музику Вавельської катедри XVII – XVIIІ ст. Детальна програма.

 

У Львові триває акція “На вихідні з сім'єю у музей”. Цього тижня 9 музеїв міста безкоштовно відкриють свої фонди для батьків із дітьми. Це і “Личаківське кладовище”, і “Музей ідей”, і “таємна аптека” та багато інших...

 

Крім того, насичену програму пропонує Парк культури. 16 серпня о 17:00 тут збиратимуть кошти для військових на "Ярмарку смаколиків". А відтак запрошують всіх, хто любить пекти і смакувати випічку.

 

У цей самий день з 18:00 до 20:00 всіх охочих вчитимуть танцювати сальсу. Для початківців професійні тренери покажуть майстер-клас, також буде можливість виграти місячний абонемент для заняття сальсою.

 

А також в п'ятницю, суботу та неділю о 21:00 тут можна буде безкоштовно подивитись кіно на великому екрані просто неба.

 

А також нагадаємо, що фільм тижня у Львові – пригодницький бойовик з Сильвестром Сталоне, Антоніо Бандерасом та Джейсоном Стейтемом – "Нестримні 3".

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!