Виконком Львівської міськради погодив антикорупційні заходи на 2019-2020 роки

3069 1
Зокрема, програма передбачає розширення функціоналу інструментів електронного врядування, наприклад, внутрішнього документообігу та електронних адміністративних послуг.
фото: ua.igotoworld.com

фото: ua.igotoworld.com

Виконком ЛМР сьогодні, 20 вересня, погодив антикорупційні заходи на 2019-2020 роки, повідомляє кореспондент Tvoemisto.tv.

Як повідомили під час засідання виконавчого комітету, робота над переліком заходів проводилася спільно з громадськістю, і в ухваленому рішенні є частина заходів, запропонованих мешканцями.

«Програма має заходи, які передбачають участь, відкритість та прозорість для громадян з боку ЛМР, прозоре використання публічних коштів та майна, покращення внутрішнього контролю і налагодження міжвідомчої співпраці з державними органами», — повідомили членам виконкому.

Крім того, у межах антикорупційної програми мають підготувати концепцію функціонування підрозділу внутрішнього контролю та аудиту у структурі виконавчих органів міської ради за стандартами Косо Інтосай (COSO INTOSAI), запровадити стандарти Добровільної ініціативи широкого кола зацікавлених сторін – CoST (Construction Sector Transparency Initiative), розширити функціонал електронного врядування тощо.

Для координації впровадження антикорупційних заходів затвердили робочу групу, до якої увійшли 15 представників міської ради та громадськості, зокрема заступник міського голови з питань розвитку Андрій Москаленко, заступниця міського голови з питань ЖКГ Ірина Маруняк, директорка юридичного департаменту Гелена Пайонкевич, директор Інституту міста Олександр Кобзарев, депутатка ЛМР Юлія Гвоздович, виконавчий директор Центру лідерства УКУ Андрій Рождественський та керівник Львівського регуляторного хабу Тарас Хавунка.


Читайте також:
20 Вересня, 2019 18:12
Мешканець А акциз чудодійний врахували?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!