Wizz Air проводить розпродаж квитків зі Львова зі знижкою 20%

1692 0
Найдешевші авіаквитки з України коштують від 290 гривень.
Ілюстративне фото

Ілюстративне фото

Угорський лоукостер Wizz Air проводить одноденний розпродаж квитків зі знижкою 20% на всі напрямки зі Львова, інформує lowcost.com.

Читайте також: Wizz Air знову змінила правила перевезення ручної поклажі

Зі Львова до Ґданська, Катовіце та Вроцлава вартість найдешевших квитків становить 290 гривень. Загалом Wizz Air літає зі Львова до Берліна, Братислави, Вільнюса, Вроцлава, Катовіце, Копенгагена (з 3  березня 2019 року), Ґданська, Дортмунда, Лондона та Франкфурта (з 14 грудня 2018 року).

Читайте також: Wizz Air змінила час безкоштовної реєстрації для зворотних рейсів

Розпродаж триватиме до завершення сьогодні до опівночі. Знижка 20% застосовується до тарифу авіакомпанії з урахуванням податків, зборів і предмету ручної поклажі, але без урахування адміністративного збору. Тому найбільший дисконт буде на дорожчі авіаквитки. Придбати квитки можна на сайті авіакомпанії.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!