Wizz Air та LOT проводять розпродаж авіаквитків зі Львова

3036 0
Угорський лоукостер пропонує одноденну знижку 20%, а польський перевізник – квитки від 45 євро в обидва боки.
Ілюстративне фото

Ілюстративне фото

Сьогодні, 10 січня, лоукостер Wizz Air проводить одноденний розпродаж квитків зі знижкою 20%. Знижка діє незалежно від членства в клубах авіакомпанії, повідомляє lowcost.ua.

Акція триває лише один день, у ній беруть участь рейси з позначкою «%». Квитки можна придбати на період до 31 березня включно. Так, найдешевші квитки зі Львова коштують від 418 грн, наприклад, до Катовіце та Берліна. Оскільки знижка у 20% застосовується до ціни без урахування адміністративного збору, що становить 255 грн, то більша знижка буде на дорожчі квитки.

Wizz Air літає зі Львова у Берлін, Дортмунд, Франкфурт Ханн, Ґданськ, Катовіце, Вроцлав, Вільнюс, Братиславу та у Лондон. Також авіакомпанія відкриє рейси в Копенгаген з березня.

Читайте також: Wizz Air змінила час безкоштовної реєстрації для зворотних рейсів

Польська авіакомпанія LOT оголошує розпродаж з нагоди свого 90-річчя. Акція триватиме до 20 січня включно і поширюється на квитки в обидва боки в період з 19 лютого до 31 травня. Зазначимо, зі знижкою можна придбати авіаквитки не лише з України в Польщу, а й у США, Канаду та Азію – з пересадкою.

Найдешевші авіаквитки з України коштують від 45 євро за переліт в обидва боки. LOT виконує регулярні прямі рейси зі Львова у Варшаву та Познань. Крім того, LOT літає зі Львова до Ольштина та Бидгоща, проте тимчасово скасувала ці рейси. У компанії зазначають, що кількість акційних квитків обмежена.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!