Як допомогти потребуючим: у Львові триває проект «Добра скриня»

2117 0
З грудня у Львові триває проект «Добра скриня». Відтепер кожен львів’янин, що перебуває у скрутному становищі, зможе взяти продукти з Доброї Скрині, а той, хто спроможний, зможе харчі у Скрині залишити. Про це повідомляють у прес-службі ЛМР.
Фото: sverbyvus.org.ua, прес-служба ЛМР

Фото: sverbyvus.org.ua, прес-служба ЛМР

Даний проект уже допоміг 64 сім’ям підготуватися до свят. Реалізовують його активісти громадського об’єднання «Свербивус».

За словами координаторки проекту Марти Присажнюк, ідея проекту виникла через те, що в країні стрімко збільшується кількість соціально-незахищених людей, і особливо це помітно перед святами. Багато людей, переважно пенсіонери, змушені вкладати кошти в комунальні послуги або медицину, і на святковому столі зовсім не залишається продуктів.

«Добра скриня» не тільки надає людям необхідні продукти, ми також залучаємо їх у інші соціальні проекти, дозволяючи відчути себе потрібними», - розповідає Марта Присажнюк

Як допомогти?

Залишити продукти, або залишити їх можна у мережі магазинів «ШипШина» за адресами: вул.Городоцька, 357, вул. Богдана Хмельницького, 217 та вул. Пасічна, 153. Однак, у подальшому обіцяють у «Свербивусі», такі Скрині встановлюватимуть і в інших місцях.

Якщо ви бажаєте допомогти із встановленням «Добрих Скринь» в інших місцях, можете допомогти із наповненням, або знаєте, кому могли б знадобитись продукти зі Скрині – телефонуйте 050-373-15-96.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!