Львівським школярам можуть скоротити канікули

5241 0
27 січня 2016 року у львівських школах було оголошено про початок карантину, після якого діти відправилися на вимушені канікули. І от 8 лютого навчання у школах буде поновлено. Та така вимушена перерва вплинула на навчальний процес, відтак і на весняні канікули для школярів.
фото: ua-reporter.com

фото: ua-reporter.com

Як зазначила в.о. начальника управління освіти Зоряна Довганик, управління освіти рекомендуватиме навчальним закладам зменшити тривалість весняних канікул із 7 днів до 4 днів. Відповідно, відпрацювання начальних планів та програм провести шляхом ущільнення матеріалу або ж проведення додаткових уроків.

За її словами, остаточне рішення буде приймати керівник кожного навчального закладу окремо. Він зможе цю інформацію донести до шкільної громади і, відповідно, кожна школа буде відпрацьовуватиму індивідуально.

Саме ж управління освіти не буде рекомендувати відпрацювання по суботах.

Щодо структури навчального року, то тривалість навчального року і саму структуру затверджує безпосередньо навчальний заклад за погодженням із відповідним органом управління освіти.

Нагадаємо, тимчасове припинення навчального процесу у львівських школах тривало з 27 січня по 5 лютого.

За даними Львівської міської ради

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!