Як львів’яни можуть вшанувати загиблих у Волновасі. Уточнено

2758 0
Акцію протесту проти тероризму у Львові сьогодні, 14 січня, планують влаштувати активісти. Вони закликають львів’ян взяти приклад із французів і вийти до пам'ятника Т.Шевченку, щоб висловити свою позицію щодо жертв від російського терору під Волновахою. А також долучитись до акції "Я Волноваха" у соцмережах.

Ця акція є реакцією на вчорашній обстріл терористами автобусу із мирними жителями. Його наслідком є 12 вбитих і 16  поранених. Львів'яни хочуть вшанувати пам'ять жертв і, разом із тим, висловити протест проти терористичних дій із боку Росії. Захід відбудеться сьогодні орінтовно о 18 годині біля пам'ятника Шевченку. Відомо, у Києві аналогійна акція відбудеться 18 січна на Майдані.

Також у соціальних мережах розпочалася акція "Я Волноваха", яка стала відповіддю людей на трагедію в Донецькій області. Свої світлини із плакатами, на яких написано "Я Волноваха" на кшталт акції "Je suis Сharlie", що пройшла у Франції після теракту в Парижі, поширюють активні користувачі соцмереж. Таким чином, львівяни теж можуть заявити, що вони проти смертей.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!