Як львів’яни прибрали місто до Великодня. Фото

3494 0
Сьогодні, 9 квітня, у Львові провели низку толок та прибирань, щоб причепурити місто до Великодня та «впустити» весну. Зокрема, мешканці міста прибрали у Митрополичих садах, парку «Знесіння», Снопківському парку, цвинтарях, а також на громадських територіях.
фото: Мирослава Пархомика та з сайту Фундація Духовного Відродження

фото: Мирослава Пархомика та з сайту Фундація Духовного Відродження

За даними управління екології та благоустрою, до загальноміської толоки долучилось понад 4,6 тисяч людей.

«Сьогодні, зокрема, було 920 студентів Академії сухопутних військ, 200 представників бізнесу, 250 представників різних релігійних згромаджень, а також мешканці міста. В толоці взяло участь більше 3,2 тис працівників міської ради, ЛКП та районних адміністрацій», - розповів Андрій Галушка, керівник управління екології та благоустрою.

Відтак, в рамках прибирання очищено 496 га територій, зібрано 715 м куб сміття та ліквідовано 45 місць несанкціонованого складування відходів та сміття.

Зокрема, Митрополичі сади було поділено на 11 ділянок. За кожну ділянку відповідала окрема група, у складі 10 – 20 людей. Усім видали інвентар для прибирання: спеціальні ножиці, граблі, рукавиці, мішки тощо. Долучилися до толоки і 40 військовослужбовців. Всі разом зробили великий обсяг роботи: згромадили суху траву, обрізали кущі, побілили дерева, зібрали все сміття.

Фото Мирослава Пархомика та з сайту Фундація Духовного Відродження

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!