На правах реклами

Як новий Avalon Flex змінить простір на Топольній. Візуалізація

7162 0
Бронювання квартир у новому житловому комплексі комфорт-класу уже доступне.
https://avalon-inc.com.ua

https://avalon-inc.com.ua

Flex-time and location

Обираючи локацію для нового житлового комплексу, команда компанії Avalon Inc., у першу чергу, орієнтувалася на побажання клієнтів. Саме тому нова локація житлового комплексу – це улюблений район, у якому вже розкупили квартири у житловому комплексі комфорт-класу Avalon Time, а для власників квартир житлового комплексу Avalon Light з нагоди здачі в експлуатацію у грудні 2018 року було організоване справжнє зимове свято «Winter Lights».

«Сучасні бізнес-центри, торгові моли, маркети, нові спортивні заклади, у тому числі нещодавно відкритий СТРЦ Spartak, кав’ярні, дитячі садочки, початкові школи, вищі навчальні заклади розташовані поблизу. Усе сприяє гнучкому та ефективному плануванню часу», – кажуть у компанії.

А баланс урбаністичного та природного, за словами розробників проекту, забезпечують паркова зона та ландшафтне проектування території житлового комплексу. Атмосфера кварталу сприяє стилю flex-життя –  «встигати все».

Avalon Flex: вул. Топольна, 4

Flex nature

Менше авто – більше зелені та чистого повітря. На території комплексу висадять магнолії, форзицію, сакуру та айву, облаштують озеро та майданчики для активних занять спортом та прогулянок.

Avalon Flex: життя в стилі eco & green

Flex for kids

Сучасні ігрові майданчики для дітей можуть бути і справжньою пригодою, і арт-об’єктом. Навіть у вікенд, переконані в Avalon Inc., найменші жителі комплексу не захочуть залишати улюблений простір для відпочинку та розваг.

«Архітектори спроектували такий простір для діток, що навіть сучасні гаджети будуть безсилими і не перешкоджатимуть здоровому розвитку дітей», – говорять в компанії.

Avalon Flex: гаджетам тут не місце

Flex architecture & space

Avalon Flex – це лаконічні форми, прямі кути та симетрія. Мінімалізм чітких ліній і стримана палітра кольорів поєднані з максимальною дієвістю кожної деталі екстер'єру. Архітектурні форми п'яти 10-поверхових будинків обумовлені їхньою функціональністю.

Avalon Flex: архітектурний flex-концепт

«Житловий комплекс створений для тих, хто цінує інновації та інвестує у власний комфорт. Завдяки детально продуманому зонуванню території ЖК Avalon Flex стане сучасним простором для життя, нетворкінгу та розваг. Coffee-time з сусідами, прогулянки алейками, відпочинок біля ставка та креативних арт-об’єктів формують flex-варіанти, як корисно та цікаво провести час», – говорять в компанії.

Avalon Flex: простір релаксу

Південна частина фасадів будинків має оглядові тераси з видом на озеро та зони рекреації. Скляні тераси візуально додають легкості та світла житловому комплексу.

Локація: Львів, вул. Топольна, 4

Початок будівництва: 2019 рік

Площі квартир: від 43,67 до 159,84 кв. м

Енергоощадність: попереднє утеплення (мінеральна вата), енергоефективні вікна (багатокамерний профіль ПВХ), індивідуальне опалення

Інфраструктура: дитячі та спортивний майданчики, відпочинкові зони, комерційні приміщення на першому поверсі.

Детальніше — на сайті компанії Avalon Inc. та на сайті новобудови.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!