На правах реклами

Як перевірити енергоефективність будинку: приклад львівського забудовника

3350 0
Про те, як заощаджувати до 50 % вартості електроенергії за допомогою спеціальних процедур та особливості будівництва, розповідають експерти компанії «ЕКО-ДІМ».
Житловий комплекс на вул. Стрийська

Житловий комплекс на вул. Стрийська

«Основа сучасних проектів – це продовження технологій енергоефективності. Мета – раціональне використання ресурсів. І при цьому - забезпечення можливості для власників квартир отримувати стале отримання якісних послуг при менших витратах. Фактично, показники енегоефективності квартир в нових будівлях є в кілька разів кращими від будівель основного житлового фонду», - говорить Сергій Смірнов, керівник напрямку маркетингу компанії ЕКО-ДІМ.

Щоб забезпечити такі показники, кожен проект проходить процедуру визначення таких критеріїв, а в будівництві застосовуються відповідні сертифіковані матеріали. 

«До всіх цих етапів і технологій додаються і внутрішні роботи та наповнення. Тобто існуючі на ринку нові технології впроваджуються в існуючі проекти. В квартирах встановлюються двофункційні котли, енергоефективні вікна та одразу встановлені прилади обліку. Самі прилади обліку також ставляться вже нові, щоб власнику квартири не доводилося потім їх міняти. Наприклад, «розумні лічильники електроенергіїі» дозволяють без додаткових витрат обирати варіант економних оплат,» - говорять в компанії ЕКО-ДІМ.

Наприклад, лічильники електроенергії, які дають можливість за бажанням власника квартири перейти на багатозонний облік та заощаджувати 50% вартості в нічний час. Варто зауважити, що такі лічильники встановлюватимуться в будинках, що зараз споруджуються і вже встановлені в новобудовах, які були здані в експлуатацію минулого  року. Детальніше про те, як встановити такий лічильник, дивіться за посиланням.

Що ж до новинок житлових пропозицій ЕКО-ДІМ цього року – варто виокремити економні квартири в 2-ій черзі новобудови ЕКО-ДІМ на вул. Величковського. А також унікальну пропозицію в житловому комплексі ЕКО-ДІМ на вул. Мечникова  - неподалік центру міста в затишному мікрорайоні поруч з парком Погулянка.

Розпочато будівництво нового комплексу ЕКО-ДІМ на Стрийській і заплановано здати в експлуатацію 2 новобудови цього року, зокрема 2-у чергу будівництва ЕКО-ДІМ на Стуса. Таким чином цього року весь цей житловий комплекс буде завершено. Детальніше з усіма пропозиціями квартир та пентхаусів можна ознайомитися в офісах продажів та на сайті ЕКО-ДІМ.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!